preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 4. 2012.

Ukupno: 987443
Ovaj mjesec: 8833
Ovaj tjedan: 3224
Danas: 32
 

Raspored školskog zvona od 4. listopada 2021.

Trajanje sata – 40 min

Odmori – 5 minuta

Veliki odmor nakon 3. sata u trajanju od 15 minuta

Ujutro

 1. 7.30 – 8.10
 2. 8.15 – 8.55
 3. 9.00 – 9.40
 4. 9.55 – 10.35
 5. 10.40 – 11.20
 6. 11.25 – 12.05
 7. 12.10 – 12.50

Popodne

 1. 13.30 – 14.10
 2. 14.15 – 14.55
 3. 15.00 – 15.40
 4. 15.55 – 16.35
 5. 16.40 – 17.20
 6. 17.25 – 18.05
 7. 18.10 – 18.50
vijesti

Terenska nastava u Tokić edukacijskom centru

Učenici zanimanja automehaničar i autolimar iz 3. A i 3. B razreda pod vodstvom svojih nastavnika Jadranka Bakula dipl. ing. i Davor Majić ing. posjetili su 26. veljače 2020. godine od 9 do 13,30 sati Tokić edukacijski centar. Tom prilikom, učenici i njihovi nastavnici, upoznati su od strane voditelja s novitetima u auto industriji. Obrađene su i među predmetne teme o zdravlju, informacijske komunikacijske tehnologije, očuvanje okoliša i učiti kako učiti.

  :: opširnije :: 


objavio: Nikica Repač  datum: 2. 3. 2020. 14:36

Povodom Nacionalne strategije za poticanje čitanja

Odazvali smo se Javnom pozivu Ministarstva kulture, osnovnim i srednjim školama,  za  izradu videonajava književnih djela. Naši su učenici snimili video uradak „Prijan Lovro“, prema istoimenoj pripovijetki Augusta Šenoe, koja je ujedno i sastavni dio srednjoškolske lektire. Učenici su odglumili likove iz pripovijetke te tako spojili edukativno s kreativnim. Sudjelovali su učenici iz 3.f razreda: Josip Bogdanović, Stjepan Banić-Gregurek i Antonio Kaiser. Za snimanje i montažu zaslužan je Dino Dervišević, također iz 3.f razreda. Mentor: Sanja Cmrečnjak, prof. Hrvatskoga jezika.  Najbolji pristigli rad, prema odluci stručnog povjerenstva Ministarstva kulture, bit će nagrađen jednodnevnim izletom – za cijeli razred! Pa pričekajmo rezultate!

https://www.youtube.com/watch?v=bIuTshY8TgY

  :: opširnije :: 


objavio: Nikica Repač  datum: 25. 2. 2020. 15:24

Dan sigurnijeg interneta „Zajedno za bolji internet“

Dana 11. 02.2020. godine obilježili smo Dan Sigurnijeg Interneta. Cilj nam je bio ukazati učenicima na opasnosti Interneta, ali i na odgovornost kod njegovog korištenja. Kako neki negativni utjecaji, koje donosi Internet, mogu imati ozbiljne posljedice po psihičko, mentalno i fizičko zdravlje djece i mladih, odlučili smo se doprinijeti podizanju svijesti o ovoj problematici. U školskoj knjižnici izradili smo plakate na temu Sigurnosti na Internetu. U izradi plakata sudjelovali su učenici 2C, Mato Kunić,  Josip Skrbin, Martino Puceković...foto...

  :: opširnije :: 


objavio: Jasmina Tešija  datum: 18. 2. 2020. 17:49

Ekipa strukovne prva na županijskom iz badmintona

U Jastrebarskom, 4. veljače 2020. godine održano je županijsko natjecanje u badmintonu srednjih škola Zagrebačke županije. Sudjelovalo je šest najboljih škola, a ekipa iz Srednja strukovne škole Velika Gorica osvojila je 1. mjesto i time se plasirala na završnicu Državnog prvenstva. Pobjednička ekipa u sastavu učenika: Vito Buchberger i Patrik Vojnić iz 3. F, Mihael Jurenić 2. A i Filip Antunović 1. A razred. Ekipu je vodio nastavnik Dragan Bulatović, prof...foto...

  :: opširnije :: 


objavio: Nikica Repač  datum: 14. 2. 2020. 11:18

Nastup naših učenika u Knjižnici Galženica

Dana 29. siječnja 2020. naši su učenici obilježili Svjetski dan čitanja na glas. Čitajući odabrane Homerove stihove na zabavan način te glumeći neke prizore  iz Ilijade, naši su učenici zainteresirali publiku – osnovnoškolce i , nadajmo se, otkrili im kako književnost (pa i lektira) može biti zanimljiva. U programu su sudjelovali učenici: Patrik Novački,  Mihael Crnić i Gabrijel Roginić (4.f); Stjepan Banić – Gregurek, Antonio Kaiser, Luka Tačković i Kristijan Vilk (3.f) ; Marko Andabaka, Mihael Vražić, Antonio Zeko i Filip Jambrek – Miheličica (2.f).  Nastup učenika pripremila je Sanja Cmrečnjak, profesorica Hrvatskoga jezika. Prigodnu prezentaciju, isječak iz filma „Troja“ te Kahoot kviz pripremila je Nataša Sirković, profesorica elektrotehničke grupe predmeta. Događaj je medijski popraćen.

http://www.kronikevg.com/srednjoskolci-citali-osnovnoskolcima-i-tako-obiljezili-svjetki-dan-citanja-naglas/

  :: opširnije :: 


objavio: Nikica Repač  datum: 4. 2. 2020. 13:41

KVIZ općeg znanja u našoj školi!

U razdolju od 18.ožujka do 13.svibnja 2019. godine održavao se kviz općeg znanja. Sproveo se u 4 kola, polufinale i finale. Učenici su se natjecali u grupama po troje učenika. Kvizu je pristupilo 24 učenika.  Prvo mjesto osvojila je grupa Tehničari (2.f): Luka Peričin, Matija Halilić, Ante Karačić.  Drugo mjesto osvojila grupa KJZ (1.f): Jan Balinčić, Kristijan Seki, Matej Zrno.  Treće je mjesto pripalo grupi Zlatni dečki (2.f): Antonio Kaiser, Lovro Markulin , Bruno Tomić. Kviz su osmislile i organizirale nastavnice, psihologinja i pedagoginja: Sanja Cmrečnjak, Sanja Pavišić, Dragica Marković, Jasenka Novoselić, Sanja Šipušić-Komar i Marijana Šapina. Učenici su osvojili  zanimljive nagrade te dobili  pohvalnice.  Čestitamo im!

  :: opširnije :: 


objavio: Nikica Repač  datum: 5. 6. 2019. 21:48

Veseli dan maturanata!

Mladost, bezbrižnost i veselje ispunilo je našu malu sportsku dvoranu 17. svibnja 2019., priredbom završnih razreda “Veseli dan maturanta”. “….Nije bilo lako s nama, učenje nam nije bila jača strana. Pozdravlja Vas generacija ova, želimo Vam puno sreće kada dođe nova! Hvala Vam što ste bili uz nas, sjetit’ ćemo se i mi  (možda) nekad vas!” Ovim riječima započela je priredba završnih razreda, naših maturanata, dana 17. svibnja 2019. U 12.40 sati. U pripremi su sudjelovali svi završni  razredi,  3A, 3B, 3D, 3E, 3G,3H, 4F, pod mentorstvom profesorice Jasmine Tešija. Svaki razredni odjel pripremio je nešto simpatično i zabavno, jednu lijepu predstavu iznenađenja za svoje profesorice i profesore. Voditelji programa Petra Turković i Antonio Sokol svoj zadatak su obavili kao pravi profesionalci. Simpatično i efektno bilo je dodjeljivanje nastavnicima raznih ‘priznanja’: šerifske značke, kriške torte, bedževi, svitci, zahvalnice, jer šaljivi stihovi o nastavnicima izmamili su svima osmijeh na lice i spontani pljesak.

  :: opširnije :: 


objavio: Nikica Repač  datum: 21. 5. 2019. 13:23

Dan otvorenih vrata naše škole

U petak, 03. svibnja 2019. godine, u našoj školi smo održali već tradicionalni Dan otvorenih vrata. Posjetilo nas je preko 300 učenika osmih razreda sa svojim nastavnicima iz 7 velikogoričkih osnovnih škola. Iz svih područja i zanimanja pripremili smo razne zanimljive sadržaje kako bi osmašima predočili sva zanimanja koja mogu kod nas upisati. O tom događaju informaciju su prenijeli i domaći portali kao napr Cityportal.hr.
...fotografije sa Dana otvorenih vrata...

  :: opširnije :: 


objavio: Nikica Repač  datum: 9. 5. 2019. 17:35

BEAUTY & HAIR EXPO na Zagrebačkom velesajmu - Proljetni nail design

U sklopu sajma BEAUTY & HAIR EXPO na Zagrebačkom velesajmu, održano je natjecanje učenika srednjih škola u kategoriji PROLJETNI NAIL DESIGN. Organizatori natjecanja su bili Zagrebački velesajam i Učilište Profokus. Na natjecanju su sudjelovali učenici iz četiri škole: Zdravstveno učilište Zagreb, Obrtnička škola za osobne usluge, Medicinsko-kozmetička škola iz Maribora i Srednja strukovna škola Velika Gorica. Našu su školu predstavljale Mihaela Feliks kao natjecateljica i Laura Derkos kao model, obje učenice 3E razreda, zanimanje pediker, pod vodstvom mentorice Nikolete Kraševac Bilandžija.

Naša je učenica osvojila 1. mjesto na temu Proljetni nail design, te je toliko oduševila svojim radom da je dobila besplatnu kotizaciju za sljedeće natjecanje, 11. mednarodno tekmovanje oblikovanja nohtov u Sloveniji, te ponudu za posao i daljnje školovanje uz beneficije...foto...

  :: opširnije :: 


objavio: Nikica Repač  datum: 13. 3. 2019. 15:09

ŠKOLSKI KVIZ „Sedam svjetskih čuda“

U  srijedu, 27. veljače 2019. održano je školsko kviz natjecanje na temu „Sedam svjetskih čuda“. Sudjelovalo je 7 ekipa 1b, 1f, 1h, 2f, 2g, 3h i 3e razreda. Kroz ovu temu, sudionici kviza imali su priliku upoznati se s veličanstvenim dostignućima čovječanstva u arhitekturi i građevinarstvu. Svi učesnici su bili izvrsno pripremljeni, a u uzbudljivom nadmetanju najbolje znanje pokazali su:

  :: opširnije :: 


objavio: Nikica Repač  datum: 28. 2. 2019. 19:07

Bili smo domaćin smotre LiDraNo!

Gradska smotra LiDraNo održana je 31.siječnja 2019. godine u našoj školi. U literarnom, dramskom i novinarskom izričaju iskazali su se učenici velikogoričkih srednjih škola: Strukovne, Ekonomske, Gimnazije te Zrakoplovne tehničke škole Rudolfa Perešina. Naša škola predstavila se dramsko – scenskom igrom „e- Kameni svatovi“ te je odlukom prosudbenog povjerenstva proslijeđena na smotru na županijskoj razini koja će se 20. veljače 2019. godine održati u Dugom Selu. Sretno im bilo! Fotografja – zadovoljni učenici („glumci“, voditelji i tehničari – s lijeva na desno, gore) i mentorica: Antonio Zeko (1.f), Stjepan Banić Gregurek (2.f), Mihael Vražić (2.f), Filip Jambrek Miheličica (2.f), mentorica Sanja Cmrečnjak, Ellena Opetuk (2.e),voditelj Filip Crnić (3.f),voditelj  Antonio Kaiser (2.f), „tehničari“ Denis Grbač i Hrvoje Horvat (2.f) te dolje, voditelji Patrik Novački (3.f) i Marko Andabaka (1.f). U organizaciji Smotre sudjelovali su i drugi nastavnici i djelatnici škole. Profesorice Hrvatskoga jezika  Milena Talijić, Ivanka Tičarić, Vesna Begić i Helena Šipušić te ostali djelatnici (Sanja Šipušić Komar, Marijana Šapina, Milica Rupčić, Valentina Turković, Katica Birek, Ana Orešković, Igor Vujičić,  Boris Lučić, Nikica Repač, Matija Galeković...). Smotra je bila medijski popraćena (City portal Velike Gorice)...foto...

  :: opširnije :: 


objavio: Nikica Repač  datum: 3. 2. 2019. 22:27

HRT, 1.program, „Vučitel, pa imamo mi našu struju!“

Upravo tim riječima objavljen je blog novinara Mladena Iličkovića na stranicama Hrvatske radiotelevizije. Povod: najava prikazivanja priloga o našoj školi u sklopu emisije Eko zona. Emisija je emitirana 16.siječnja 2019.godine. „Praktikum za elektrotehniku je energetski neovisan!“ riječi su profesora Igora Vujičića, dipl. ing. elektrotehnike, a koje s ponosom izgovara pred kamerama. U sklopu priloga izveden je duhoviti igrokaz koji je zapravo promidžba rada na obnovljivim izvorima energije u našoj školi, koji se već godinama sprovodi, sa sve boljim rezultatima i inovativnim pristupima. Imati vlastitu struju i biti neovisan, očito je ostvariv san. 

  :: opširnije :: 


objavio: Sanja Cmrečnjak  datum: 21. 1. 2019. 21:34
 


Školske novineTražilicaRCK - Industrija 4.0


 


 


Korisni linkovi
Dnevni tisak

Lokalni mediji
 • Cityportal
 • VG danas

Službeno

Obrtništvo

Raspored sati
 • 16.tjedan
 • 17.tjedan
 • 18.tjedan
 • 19.tjedan

Tablice


 

Zakoni

Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

preskoči na navigaciju